Spring til indhold

Åbning af bro forsinket

Åbningen af gang- og cykelbroen fra Tåstrup Byvej til Tåstrup Møllevej bliver udskudt endnu en uge.
23.08.2019

Opdatering den 23. august

Vejret har været med os, men der er stadig et par mangler på broen, som entreprenør og kommunen skal have lavet en plan for at få udbedret hurtigst muligt. Så snart denne plan er på plads, så meldes en dato for åbning ud.

Opdatering den 16. august

Uge 33 bød ikke, som vejrudsigten ellers tydede på, på flere dages sammenhængende tørvejr. Derfor har entreprenøren ikke kunnet lægge det sidste slidlag på gang- og cykelbroen over Valdemar Sejrsvej ved Tåstrup Byvej og Tåstrup Møllevej. Broen er derfor også lukket i uge 34.

Næste uges vejrprognose ser dog bedre ud. Derfor håber vi, at broen vil klar til åbning mandag den 26. august.

9. august 2019

Der kommer til at gå en uge ekstra, inden man igen kan krydse broen over Valdemar Sejrsvej fra Tåstrup Byvej til Tåstrup Møllevej. I stedet for at åbne den 12. august forventer Holbæk Kommune, at den igen kan krydses fra mandag den 19. august. 

Forsinkelsen skyldes de seneste dages kraftige regnskyl. Det har nemlig resulteret i, at entreprenøren ikke har kunnet påføre slidlaget på broen.

”Det er ærgerligt, at broen ikke er færdig som planlagt. Og det er særlig ærgerligt, at broen så ikke er klar til skolestart. Men vejret er vi desværre ikke herre over, og entreprenøren skal derfor bruge uge 33 på at få gjort de sidste ting færdige, så broen er klar til brug mandag den 19. august,” siger Lars Brandt Christensen, der er Holbæk Kommunes projektleder på renoveringen.Feedback

Sidst opdateret

04.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin